اخذ ویزای توریستی مولتی 5 ساله کانادا

اخذ ویزای توریستی مولتی 5 ساله کانادا

بازدید : 1361   |      


اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا
-وقت سفارت
-تکمیل فرم
-انگشت‌نگاری
-تکمیل مدارک
-پیکاپ پاسپورت
جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید:
051-38458333

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا
مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان ۲ تا ۳ ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با ۹ ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورت‌های قبلی داوطلب نیز با هدف بررسی بهتر سابقه سفر (Travel History) ارائه شوند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا
مدارک شناسایی
اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)
مدارک اسناد ملکی
در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

مدارک شغلی
کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین.

کانادا | ویزای کانادا | اخذ ویزای کانادا | خدمات سفر | تور کانادا | ویزا کانادا | تور | ویزا | وقت سفارت | وقت سفارت کانادا | خدمات اخذ ویزا | خدمات اخذ ویزا مشهد | ویزای مولتی کانادا | ویزای 5 ساله کانادا | ویزا مولتی پنج ساله | ویزا مولتی 5 ساله کانادا | ویزای کانادا از مشهد | پیکاپ پاسپورت | پیکاپ پاسپورت از مشهد | مدارک مورد نیاز ویزای کانادا | مدارک مورد نیاز ویزا مولتی کانادا | مدارک شغلی مورد نیاز | مدارک مالی مورد نیاز | مدارک ملکی مورد نیاز کانادا | شرایط ویزای کانادا | اقدام برای ویزای کانادا | آژانس مسافرتی | آژانس مسافرتی مشهد | دعوت نامه کانادا | ویزای توریستی کانادا | ویزای توریستی | توریست | ویزای توریستی کانادا از مشهد | پیکاپ ویزا | انگشت نگاری | انگشت نگاری کانادا | سفارت کانادا | وقت سفارت کانادا از مشهد | خدمات ویزا در مشهد | دفتر اخذ ویزا در مشهد | دفتر اخذ ویزا کانادا از مشهد | خدمات اخذ ویزای کانادا | خدمات اخذ ویزای کانادا از مشهد | خدمات اخذ ویزای کانادا در مشهد

تورها مرتبط