مدارک مورد نیاز جهت گرفن ویزا استرالیا

یکشنبه 13 اسفند 1396
4505

ویزا استرالیا

مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا :

مرحله اول : 1 چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای استرالیا با کارشناسان فروش تورهای خارجی در شرکت .

2 – تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر ( فرم تقاضای شرکت در سفر در وب سایت موجود می باشد)

3- ارسال فرم تقاضای شرکت در سفر توسط ایمیل یا مراجعه حضوری به شرکت

 تبصره : تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور بدیهیست مراحل ثبت نام شما به صورت رزرو اولیه خواهد بود.

مرحله دوم :  تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام تورهای خارجی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

1 – مدارک بانکی و مالی :

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت شش ماه آخر

برای حساب های بلند مدت : کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + ریز پرینت سود حساب شش ماه آخر

حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد

نکته :  می بایست میزان درآمد شخصی در حسابهای بانکی مشخص باشد. افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

2- سند ملکی :

اصل سند مالکیت بنام مسافر

 سایر مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه های گذشته چهار قطعه عکس 5/3 * 5/4 ( جدید – رنگی – تمام رخ با زمینه روشن که 80 % عکس در برگیرنده صورت فرد متقاضی باشد ) اصل شناسنامه ها – اصل سند ازدواج

نکته : رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد

3 مدارک شغلی :

برای دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل به تحصیل

اعضاء هئیت علمی دانشگاه ها : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل

برای صاحبان شرکت های خصوصی ( مدیر عامل ، رئیس هئیت مدیره ، عضو هئیت مدیره و......) : اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی : ( نام و شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضاء روی سربرگ شرکت .

برای کارمندان شرکت های خصوصی : گواهی اشتغال به کار خطاب با ذکر سمت سابقه کار مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار میزان حقوق تاریخ شروع شروع و اتمام مرخصی + لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ( ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامیست )

برای کارمندان بخش دولتی : آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی

برای کسبه : اصل جواز کسب + اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان : اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان : اصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال در شرکت مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد )

برای ساختمان سازان : اصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا : اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت

نکته : برای کسانی که منبع درآمدشان از طریق مختلف تامین می گردد مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

نکته : ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه آچار به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد ( در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد)

سفارت استرالیا : ترجمه رسمی به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر ( هزینه ی ترجمه به عهده مسافر می باشد )

نظر بدهید