شرایط اخذ ویزای کانادا

سه شنبه 22 اسفند 1396
2877

ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا :

 مرحله اول : 1  چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای کانادا با کارشناسان فروش تورهای خارجی در شرکت

2 – تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر ( فرم تقاضای شرکت در سفر در وب سایت موجود می باشد)

3- ارسال فرم تقاضای شرکت در سفر توسط ایمیل یا مراجعه حضوری به شرکت

 تبصرهتا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور بدیهیست مراحل ثبت نام شما به صورت رزرو اولیه خواهد بود.

مرحله دوم تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام تورهای خارجی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

1 – مدارک بانکی و مالی :

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت 4 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تاییدیه بانک مربوط  , برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت , همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد .

برای حساب های بلند مدت :

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + پرینت 4 ماهه سود  حساب

حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد

نکتهافزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

2- سند ملکی اصل سند مالکیت بنام مسافر

سابقه سفرداشتن سابقه اخذ ویزا از کشورهای عضو پیمان شنگن , انگلستان , استرالیا و ... و کثیر السفر بودن مسافر الزامیست .

 سایر مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه های گذشته , دوقطعه عکس 3.5* 4.5 ( جدید – رنگی – تمام رخ با زمینه روشن ), اصل شناسنامه ها , اصل سند ازدواج , اصل کارت ملی , گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان , فتوکپی از گذرنامه های قبلی به همراه ویزای شنگن , آمریکا , کانادا و استرالیا , ترجمه انگلیسی تمام صفحات شناسنامه مسافر

نکتهترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند , رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند .

3 – مدارک شغلی :

برای دانشجویانگواهی اشتغال به تحصیل به تحصیل

اعضاء هئیت علمی دانشگاه ها : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای دانش آموزانگواهی اشتغال به تحصیل

برای صاحبان شرکت های خصوصی ( مدیر عامل ، رئیس هئیت مدیره ، عضو هئیت مدیره و... ) : اصل پروانه و مجوز بهره برداری و روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید نام و سمت متقاضی , گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت , سابقه کار , مشخصات فردی و شماره پاسپورت , تاریخ شروع به کار , همراه با تاییدیه روی سربرگ شرکت با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان انگلیسی , آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست بیمه

برای کارمندان شرکت های خصوصی و دولتی : کپی از روزنامه تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت , گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت , سابقه کار , میزان حقوق و مزایا و مشخصات فردی نام و شماره پاسپورت , تاریخ شروع به کار , تاریخ شروع و اتمام مرخصی موافقت شده با ذکر نام مدیر و سوپر وایزر با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان انگلیسی , ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی , آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی همراه با مهر ( کارمندان بخش دولتی )

برای بازنشستگانآخرین حکم بازنشستگی  ,  آخرین فیش حقوقی

برای کسبهاصل جواز کسب , اصل کارت بازرگانی , آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه

برای پزشکاناصل پروانه مطب , اصل کارت نظام پزشکی , آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه

برای مهندساناصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال در شرکت مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد )

برای ساختمان سازاناصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا : اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت

نکته : برای کسانی که منبع درآمدشان از طریق مختلف تامین می گردد مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی

می باشد مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد

حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست 4 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

 نکتهارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد ( در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد )

نکته : کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت کانادا می بایست به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم و تاییدیه وزارت دادگستری و امورخارجه صادره در 3 ماه اخیر ترجمه گردد .

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی است .

نظر بدهید