شرایط ویزای ویتنام

دوشنبه 20 فروردین 1397
2732

اخذ ویزا ویتنام

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ویتنام :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه .
  4. گواهی تمکن مالی از بانک به همراه گردش 3 ماه آخر سپرده .
  5. فرم مشخصات فردی

نکاتی در مورد ویزا ویتنام :

در حال حاضر برای ایرانیان تنها ویزا توریستی عادی صادر می شود .

ویزا توریستی از زمان ورود به ویتنام دارای اعتبار 1 ماهه می باشد .

برای دریافت ویزا حداقل 14 روز زمان نیاز می باشد .

 قیمت و هزینه دریافت ویزا ویتنام :

هزینه دریافت ویزا توریستی عادی 180 ذلار آمریکا می باشد .

نظر بدهید