شرایط اخذ ویزای چین

سه شنبه 28 فروردین 1397
2679

ویزای چین

مدارک لازم جهت ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار

چهار قطعه عکس 4*6 ( جدید , رنگی , تمام رخ , با زمینه روشن )

تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر ( شامل مشخصات فردی , شغل , آدرس منزل و ... )

نامه تمکن مالی به لاتین با حداقل موجودی ده میلیون تومان

اصل شناسنامه + کارت ملی

نظر بدهید