شرایط اخذ ویزا سنگاپور

شنبه 1 اردیبهشت 1397
2735

اخذ ویزای سنگاپور

تکمیل فرم‌های 14A و  V39A

گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماهه به همراه کپی

یک قطعه عکس ؛ زمینه‌روشن در ابعاد ۴*۶

سایر مدارک

شناسنامه و کارت ملی

آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

وجه مورد نیاز برای صدور ویزا

 گفتنی است امکان درخواست ویزای سنگاپور به صورت آنلاین نیز وجود دارد؛ در این صورت، درخواست باید حداقل ۳۰ روز قبل از ورود به سنگاپور و از طریق رابط معتبر در این کشور انجام شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

نظر بدهید