شرایط اخذ ویزا آذربایجان

دوشنبه 3 اردیبهشت 1397
2685

اخذ ویزای آذربایجان

دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری (لیبل)، از دهم ژانویه سال ۲۰۱۷ اقدام به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است. در این رابطه، جمهوری اسلامی ایران نیز در فهرست کشورهایی قرار دارد که به اتباع آن‌ها ویزای الکترونیکی داده می‌شود. برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۴ دلار) به صورت آنلاین میسر است.

شما برای دریافت ویزا می‌توانید دو گزینه Standard و Urgent را انتخاب کنید. ویزای استاندارد آذربایجان در طول مدت ۳ روز و ویزای Urgent در مدت ۳ ساعت برای شما صادر می‌شود. طبق اطلاعات موجود در سایت ویزای الکترونیکی آذربایجان، ویزایی که دریافت می‌کنید برای مدت ۳ ماه یا ۹۰ روز اعتبار دارد، اما مدت اقامت در آذربایجان با این نوع ویزا، نباید بیشتر از ۳۰ روز باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا :

* اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار

* دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

* فیش واریزی هزینه صدور ویزا

نظر بدهید