شرایط اخذ ویزای ایتالیا

شنبه 8 اردیبهشت 1397
2710

شرایط اخذ ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری امور خارجه

1)اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‎باشد.

ج) داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضای بانک فقط به زبان انگلیسی(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد  و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زیان انگلیسی برای سپردا‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک.

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‎ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار همراه با فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است. (رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* تکمیل فرم مشخصات فردی

* اصل مدرک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‎نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

* کلیه مدارک نیاز به دو سری کپی در برگه A4 دارند.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

نظر بدهید