شرایط اخذ ویزای یونان

یکشنبه 9 اردیبهشت 1397
2654

شرایط اخذ ویزای یونان

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

*کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

1)اصل گذرنامه به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب)ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

ج) نداشتن مهر ورود و خروج (مسافرت) قبرس ترک.

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3)اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن (قابل ذکر است جهت تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.)

4)اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان اانگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد 6 ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش 6 ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی  به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی (برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.)

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته‎ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی آن تغییرات آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار همراه با فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است و علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه نیز دارد.

جهت تائید مدرک تحصیلی برای برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفا موارد ذیل در نظر گرفته شود:

* محصلین در پایه دبستان و راهنمایی و دبیرستان: گواهی تحصیل باید مهر مدرسه و منطقه و آموزش و پرورش استان و مهر و امضاء شخص مربوطه را داشته باشد.

* محصلین در پایه پیش‌دانشگاهی: مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران، مرحله دوم مراجعه به پیش‌خوان دولت جهت گرفتن تاییدیه تحصیلی و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این این مراحل یک هفته بعد تاییدیه به دارالترجمه ارسال می‌گردد.) ضمنا قابل ذکر است مرحله انجام تایید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3 تا 4 روز کاری زمان می‌برد.

* دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تایید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.

* دانشجوبان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تایید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه با تایید دادگستری و امور خارجه دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی

* کلیه مدارک شغلی و گواهی‌های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تحصیل ندارد.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* اصل مدرک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‎نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

 

نظر بدهید