شرایط اخذ ویزای انگلستان

سه شنبه 18 اردیبهشت 1397
2485

شرایط اخذ ویزای انگلستان

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی و

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی است.

ج) داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

2) 6 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه سند ازدواج.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر وامضاء بانک فقط یه زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن با مانده یکسان الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

*علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش شش ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی می‌باشد.

*قابل ذکر است در گردش حسابها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سود سپرده باید مشخص باشد.

*در مورد گردش حساب شرکت‌ها نبز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خربد و فروش‌های شرکت باید مشخص باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه

) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

*در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و ... هستند لیست بیمه برای 3 ماه آخر کارمندان

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و فیش حقوقی سه ماه آخر به همراه کارت پرسنلی

د) بازنشسته‎ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی 3 ماه آخر و کارت بازنشستگی

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق سه ماه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای سه ماه آخر و برگ مالیاتی سه سال اخیر

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماه اخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: (اصل نامه اشتغال به تحصیل) و کارت دانشجویی

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدن همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9)اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم سفارت انگلیس

*حضور کلیه مسافرین در جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌باشد.

 *کلیه مدارک نیاز به دو سری کپی بر روی برگه A4 دارند.

*لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

*مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور:

اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، 4 قطعه عکس 6*4 (طبق شرایط اعلام شده در بند 2)

نظر بدهید