شرایط اخذ ویزای روسیه

سه شنبه 25 اردیبهشت 1397
2495

ویزای روسیه

مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه :

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس 4* مشخصات فردی + بلیت رفت و برگشت 
نکته : "جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است." 
( ویزا طبق تاریخ بلیت صادر میشود). 
توجه : مبدا پرواز از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو، دچار مشکل و دیپورت خواهد شد. 
ویزای تجاری یکساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.

توضیح ۱: اخذ ویزای یکساله تجاری مولتی، منوط به داشتن حداقل یک ویزای تجاری قبلی، طی یکسال گذشته است.
توضیح ۲: ارائه روزنامه رسمی شرکت یا جواز کسب و معرفی نامه از شرکت محل اشتغال، الزامی است.
توضیح ۳: منظور از روز، روز کاری است. در مرحله اخذ دعوتنامه، روز کاری در روسیه و در مرحله کنسولی، روز کاری کنسولی روسیه در ایران.
توضیح ۴: ویزای تجاری یکساله به این معنا نیست که می‌توانید یکسال تمام در روسیه بمانید. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
توضیح ۵: هزینه انتقال ویزا از پاسپورت قدیمی به پاسپورت جدید: ۴۰ دلار
توضیح ۶: کنسولی روسیه در ایران از پذیرش اسکناس‌هایی که مهر و نشان صرافی و... داشته باشند یا متعلق به سال ۲۰۰۹ به قبل باشند، خودداری می‌کند.

نظر بدهید